Zasoutěžte si s námi o bonusových 5 000 bodů do účtu v Tryin

Aplikace Tryin vám chce udělat radost a proto jednomu šťastlivci do jeho účtu v Tryinu přičte výherní bonusové "kapříky" v podobě 5 000 bodů.

Průlomová aplikace TryIn umožňuje pohodlné recenzování produktů na českém trhu. Aplikace TryIn neslouží pouze jako katalog produktů, ale především je rozšířena o jejich testování. Uživatelé se přihlašují do jednotlivých testování, o které se zajímají. V případě jejich vylosování, zdarma vyzkouší nový produkt. Testování se zaměřují především na produkty a služby, které jsou na trhu nové nebo doposud nemají žádné recenze. Uživatel, který testoval produkt (nebo s ním má zkušenost) poskytuje komentáře, fotografie nebo videa do aplikace, za které je ohodnocován extra body. Veškeré nasbírané body může uživatel kdykoliv směnit ve věrnostním programu za dárek dle výběru. A právě nyní vám nabízíme 5 000 bodů jako výherní dárek. 

Více informací naleznete na www.tryin.cz

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 5 000 bodů do svého účtu v Tryin!

Soutěž probíhá od 9.12. do 19.12.2021.

Vyhrává 100. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat